Η ομάδα

Γεροδήμος Γεώργιος

MD ,Fellow of the International Council of Ophthalmology – FICO

Γεννήθηκε και τελείωσε το σχολείο στη πόλη της Καλαμπακας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Αποφοίτησε την Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε την ειδικότητα στο ΓΝΝ Λάρισας και στο Πανεπιστήμιακο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα έως το 2001. Έκτοτε διατηρεί στην Καλαμπάκα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο . Την περίοδο 2003-2005 ήταν επιστημονικός υπεύθυνος στην οφθαλμολογική Κλινική «ΤΙΓΚΑ» και από το 2005 έως το 2012 διατηρούσε οφθαλμολογικό χειρουργικό τμήμα στην Κλινική «ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ» οπότε και ανέστειλε τις εργασίες της .

Μεταξιώτης Αντώνης

Consultant στο Γλαύκωμα (Leicester – Λέστερ) – U.K.

Ειδίκευση σε τραμπεκουλεκτομές, βαλβίδες και στο Laser γλαυκώματος

Fellow στο Moorfields Eye Hospital (U.K.)

Ειδίκευση στην μικροχειρουργική καταρράκτη (MICS – Ελάχιστη τομή)

Fellow στο Moofields Eye Hospital (U.K.)

Ειδίκευση στη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (εκφύλιση ώχρας, σακχαρώσης διαβήητης, αγγειακές παθήσεις) με laser και χρήση ενδοϋαλοειδικών ενέσεων.

Consultant στην Optical Express

Ειδίκευση σε επεμβάσεις Laser για διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμέτρωπίας.

Παπαθωμάς Θωμάς

Ο Παπαθωμάς Θωμάς ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην παθολογία αμφιβληστροειδή και στη χειρουργική του καταρράκτη στην πανεπιστημιακή οφθαλμολογική κλινική του Aintree University Hospital, στο Liverpool, UK (Σεπτεμβριος 2010 – Μάιος 2013).

Από τον Μάιο του 2013 έως τον Μάιο του 2015 εξειδικεύθηκε στη χειρουργική του αμφιβληστροειδούς στο Royal Cornwall Hospital.

Συνέχισε την εξειδίκευσή του στη χειρουργική του αμφιβληστροειδούς και στη χειρουργική καταρράκτη επιπλεγμένων περιστατικών στην Πανεπιστημιακή  Οφθαλμολογική Κλινική του Southampton University Hospital (Μάιος 2015 – Αύγουστος 2016).

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Μάιο του 2017 διετέλεσε διευθυντής (Consultant) στη χειρουργική του αμφιβληστροειδή στο Southampton University Hospital.

Από τον Ιούνιο του 2017 έως και σήμερα είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στην Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αναλάβει το τμήμα παθολογίας και χειρουργικής του αμφιβληστροειδή.

Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συμμετέχει κάθε χρόνο ως ομιλητής παρουσιάσεων και σε στρογγυλες τράπεζες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.